Instalare Windows 10 pe laptop Asus GL752VW


 Acest laptop se poate folosi atat pentru Office cat si pentru jocuri. Este un laptop performant ce poate fi imbunatatit prin achizitionarea unui SSD.


Caracteristici calculator
Laptop Asus ROG GL752VW-T4015D Intel Core Skylake i7-6700HQ 1TB 8GB GTX960M 4GB Full HD Gri Metal gl752vw-t4015d
Procesor
Intel Core Skylake i7-6700HQ
RAM
8GB
HDD
1TB
Placa video
GTX960M 4GB
USB
3,1
Diplay
Full HD










Locatie client
Durata interventie
Sector
Strada
Cartier
60 minute
4
Oltenitei
Berceni

Acordam consultanta IT si servicii profesioniste de instalare si reinstalare Windows, acasa la domiciliul clientului. Instalam odata cu sistemul de operare drivere originale de la producator pentru utilizarea resurselor calculatorului la parametrii proiectati.Preturile incep de la 70 de lei, in functie de cerintele clientului, deplasarea in Bucuresti este inclusa in pret. Alegerea sistemului de operare Windows se face in functie de performantele hardware ale calculatorului. Oferta standard este in limba engleza.


Lucrari efectuate
Fotografie computer

          Instalare Windows 10
          Instalare drivere
          Instalare Utilitare
          Securizare sistem
          Instalare MS Office
          Instalare Imprimanta
          Instalare Router
          Instalare Webcam




Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune, mai ieftine si mai rapide servicii de instalare Windows in Bucuresti. Ne concentram pe rezolvarea problemelor dumneavoastra in termenul cel mai scurt. Orice solicitare este discutata impreuna cu clientul pentru determinarea solutiei optime. Pentru facilitarea comunicarii oferin consultanta gratuita pentru alegerea calculatorului sau componentelor, pentru programele ce trebuiesc instalate si modul de utilizare corect al computerului. Va multumim pentru vizita si va asteptam sa va convingeti de calitatea serviciilor oferite.